´╗┐

Enciclopedia universala

articole cu litera N - pagina 32

New Deal - enciclopedia universala

New Deal:  Nume (engl.: Noul curs) dat politicii reformatoare a administratiei SUA in perioada 1933-1941, cand presedintele F.D. Roosevelt a initiat programe economice si sociale pentru combaterea recesiunii si somajului generate de marea criza (1929-1933) A avut un puternic impact asupra societatii americane care va cunoaste o perioada de avant economic.

Enciclopedia universala: Definitii din categoria articole cu litera N

NEXTSTEP - enciclopedia universala

NEXTSTEP:  (NEXT STEP) - sistem de operare provenit de la firma NEXT, destinat calculatoarelor acestei firme. Din punct de vedere al utilizatorului, NextStep este un derivat UNIX, insa la baza lui sta sistemul de operare al lui Macintosh. Este complet orientat pe obiect si este utilizat exclusiv in mod grafic. Pentru programarea grafica, NextStep utilizeaza un standard propriu. Optional, se poate emula DOS si Windows. Noile versiuni contin si instrumente pentru dezvoltarea aplicatiilor individuale.

Enciclopedia universala: Definitii din categoria articole cu litera N

NF - enciclopedia universala

NF:  (Normal Form) - in bazele de date relationale, o abordare a structurarii informatiei. Formele normale evita repetitiile si inconsistenta, promovand eficienta in stocarea, mentinerea si actualizarea informatiilor. Cateva tipuri de forme normale sunt acceptate, fiecare fiind o imbunatatire a celei anterioare. Dintre acestea, trei forme sunt mai folosite: "prima forma normala"

Enciclopedia universala: Definitii din categoria articole cu litera N

NG - enciclopedia universala

NG:  (Norton Guides) - utilitar cu rol informational care se poate instala si rezident, putandu-se astfel apela printr-o combinatie de taste. Prezentarea este foarte prietenoasa, se lucreaza cu meniuri cu ferestre multiple, care ofera posibilitatea de a alege orice optiune din meniu printr-o simpla tastare, se permite intoarcerea la optiunea precedenta, cautarea unei optiuni, precum si alte optiuni. In acest caz alegerea unei optiuni inseamna afisarea unei informatii despre subiectul cerut.

Enciclopedia universala: Definitii din categoria articole cu litera N

« 29 30 31

32

33 34 35 »
«

»